Igrate kdaj igre na srečo in imate srečo?

Sam verjamem, da ima nekdo več sreče kot pa drugi. Sam se imam za srečnega človeka, hvaležen sem za vse, kar mi dobrega prinese življenje in tudi sam kdaj probam, koliko sreče imam in igram igre na srečo, ki mi včasih prinesejo kakšen evro.

Ja, nisem brez sreče, bi lahko rekel, moje življenje je lepo, prav ponosen sem nase, da sem takšen človek, kot sem. V meni ni sovraštva, kot ga imajo nekateri, jaz nikoli ne vzamem nečesa, kar pripada nekomu. Tako sem se odločil, da bom vsak teden igral igre na srečo, tisto srečko naj cenejšo.

Kajti prepričan sem, če imaš srečo, potem sreča pride v majhnih stvareh, tako ne rabim igre na srečo, ki stanejo veliko, sam izberem igre na  srečo, ki so najcenejše. O tem sem prepričan, če imaš srečo, jo imaš.

Velikokrat sem že zadel, nič kaj velike, a sem. Meni igre na srečo gredo, to vedo tudi moji družinski člani, kajti vedno, ko so igre na srečo, rečejo, da naj igram jaz, ker imam srečo. No, pa po vsej verjetnosti imajo tudi prav. Moje življenje je preprosto, brez načrtov, brez spletk in razmišljanja v daljno prihodnost. Raje živim iz dneva v dan, vse kar se zavedam, je to, da moram imeti denarne prihranke, ker se stvari hitro obrnejo in da moram živeti polno življenje. Mogoče pa mi igre na srečo prinesejo še več denarja in tako ne bom rabil vsak mesec dajati stran od svoje plače.

Ljudje bi morali živeti bolj sproščeno, definitivno pa bi morali manj klepetati in tuhtati. Življenja ne moreš planirati veliko vnaprej, kajti ni odvisno samo od tebe. Tako, da tega bi se mogli zavedati. Dober človek najlepše živi, če pa zraven igra še igre na srečo in zadane, pa še toliko lepše.