Pri kampiranju smo pozabili na svetilke

Letos smo se odločili za kampiranje in ker nismo doma imeli prav nič od opreme, smo morali vse na novo kupiti. Sam sem že kampiral, tako da sem že približno vedel, kaj vse potrebujemo, na svetilke pa se res nisem spomnil. Tako sem nabavil in kupil prav vse. 

Komaj smo vse dobili v avto in tako šli kampirat. Ko smo vse postavili, se nam še sanjalo ni, da smo pozabili na svetilke, ko pa se je spustila tema in smo imeli postavljen šotor tam, kjer ni bilo razsvetljave, nam je, kar hitro postalo jasno, da smo pozabili na svetilke, ki pa smo jih videli na drugih šotorih. 

Tako smo rekli, da bomo tokrat zdržali brez svetilk, bomo pa se sprehodili po kampu, če že imamo to možnost in si pogledali, katere svetilke imajo drugi, da vidimo, katere bi si mi kupili za naslednje leto. To nam je res prišlo prav, da smo videli, kako svetijo različne svetilke in tako smo točno vedeli, kaj si želimo mi.

Letos smo tako brez osvetljave, drugo leto pa bomo poskrbeli tudi za to. Ko pa smo nujno potrebovali svetlobo, smo si pomagali z lučko na telefonu. Tako smo imeli tudi mi svetlobo. 

Kako hitro pozabiš na eno stvar, ko potem vidiš, kako zelo ti pride prav. Saj če bi nujno potrebovali svetilko, bi jo kupili v kraju, kjer smo bili na morju, vendar svetilke niso bile tako nujne, da bi sedaj kupili kar prvo, ki bi jo našli. 

Želeli smo si vzeti čas in si pogledati svetilke, da potem izberemo tisto pravo, ki nam bo prišla prav. Mogoče pa drugo leto ne bomo več kampirali in bomo imeli avto dom. Tudi v takšnem primeru pridejo prav svetilke, če želiš posedeti zunaj na terasi in imeti lepo svetlobo. Vse ob pravem času.