Še dobro, da imamo za sms marketing vse pripravljeno

Čisto sem pozabila, da sms marketing obstaja, ker smo malce dali na stan takšne kampanje. Ko se se ponovno spomnila danes na to, sem tudi takoj dobila idejo, za kaj vse bi lahko zopet to uporabili. Morala sem namreč malce povečati obisk spletne trgovine in sprva nisem ravno vedela, kako bi bilo najbolje. Ampak ta dvom se je takoj razblinil, ko sem se spomnila, da že imamo sistem za sms marketing, ki ga lahko takoj uporabim. 

Takoj sem naredila en manjši test, če vse dela in poslala na nekaj testnih številk obvestilo o novostih, ki jih imamo, da vidim, kakšen bo odziv. Počakala sem nekaj ur, da sem videla rezultat, kaj bo sms marketing naredil in ponovno preverila stanje. Skoraj vsi so prišli na spletno stran in beli je tudi še nekaj interakcij. Test je bil tako potrjen za koristnega in začela sem pripravljati večji načrt, da ga lahko predstavim direktorju. Vseeno moram prejeti odobritev za vsako novo marketinško aktivnost preden se začne in preden se zaključi. 

Še dobro, da imamo za sms marketing vse pripravljeno

Verjetno bom za to, da se ta kampanja za sms marketing pripravi potrebovala kakšen dan ali dva, ker je, kar veliko dela, Ampak vseeno se mi pa zdi, da bom naredila tako, da bo smiselna in bo potrjena. Kar je pa v resnici tisto, kar je najbolj pomembno. Res sem bila vesela, da sem se na to spomnila Vsekakor, bom uporabila tudi druge stvari postopoma, ampak ta ima daleč najhitrejši učinek in se lahko zelo hitro vidijo rezultati. Ko bom imela ta del utečen, bom pa lahko delala na drugih kampanjah. Prav veselim se tega Še včeraj nisem vedela, kaj naj naredim, da bom dosegla pričakovanja in želje, danes sem pa že v polnem zagonu s pripravami in prvim opravljenim testom za seboj. 

Verjetno ne bi bilo tako preprosto, ali sms marketing ne bi bil že uporabljen, ker bi se morala urejati še z aktiviranjem, ampak na srečo je ta del že za menoj.